![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Am si eu o intrebare...
E normal sa apara uneori cosuri in zona genitala(mai ales in perioada speciala a lunii)?Vi se intampla si voua? Mentionez ca ma epilez in zona asta numai cu ceara,destul de des..Uneori tipa ce ma epileaza a folosit dupa epilat uleiuri calmante care ma tem ca au fost comedogene desi ea m-a asigurat ca nu-s..Sunt cosuri din acelea dureroase care raman un timp sub piele inainte sa erupa.Minunate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci..E ceva comun? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Am inteles ca ar putea fi si cosuri chistice formate din glandele care se afla in zona.Pentru ca uneori imi apar si in zone unde nu e nevoie de ceara.Dar probabil tot din cauza acesteia se manifesta ciudat glandele din zona.
Si intr-adevar, nici uleiul ei grozav nu m-a ajutat prea mult.. Am sa vad un ginecolog curand oricum.Mersi pentru raspuns Divi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:15 PM |
|