![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pun topicul asta aici pentru ca de obicei le punem musafiilor macar un biscuite la o cafea in fata.
La cine va simtiti bine si de ce cand sunteti musafiri? Ce nu va place la unele gazde? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu-mi plac gazdele stresante. Si stresante sunt daca nu te lasa-n pace sa mananci numai ce-ti pica bine, daca se tot duc la bucatarie sa stranga pe-acolo, nu care cumva sa se adune farfurii multe murdare, daca-mi iau farfuria de sub nas imediat cum am terminat de mancat (am impresia ca vrea sa scape de mine cat mai repede), daca vor sa fie perfecte si uita ca lumea vrea sa se simta bine, nu sa dea puncte pentru cat de lustruit e parchetul sau mobila.
Pentru mine e mai importanta atmosfera decat mancarea in sine si nici mancarea mancarurilor nu poate salva o seara la o gazda stresanta. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
1. nici mie nu mi plac gazdele care vor sa faca pe gospodinele perfecte asta ma innebuneste la maxim
sa va dau un ex: merg pt prima data la o tipa, ei de cand am intrat in bucatarie la ea ( am baut un suc) a inceput sa lustruiasca aragazul, sa spele vasele era doar una, sa dea cu sprei pt muste iar la sotul ei i a spus "nu mai bea draga tuica nu vezi ca se aduna mustele in casa de la tuica" (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) cand am mers in camera s a apucat sa stranga hainele sa le puna in dulap cu noi vb bineinteles in timp ce lucra, e o pers care tot timpul se da ocupata dar ea innebuneste de plictiseala (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) 2. nici mie nu mi plac gazdele care te indoapa dar nici alea indiferente nu mi plac cum zicea Kalua atmosfera e mai imp pt ca nu te duci sa infuleci ca nesatulu mergi mai mult sa vb, sa glumesti This post has been edited by divi2007: Nov 22 2007, 10:29 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:27 PM |
|