![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pun topicul asta aici pentru ca de obicei le punem musafiilor macar un biscuite la o cafea in fata.
La cine va simtiti bine si de ce cand sunteti musafiri? Ce nu va place la unele gazde? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
meeey mofturoaselor (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
aici fata de gazduiala din Romania pt ca ne intalnim rar o masa cu aperitiv, fripturi sau ce-o mai fi si desert au devenit cumva o regula mancarea e ieftina si pe undeva mi s-ar parea zgarcenie sa-mi invit amicii (pe care nu-i vad oricum saptamanal ) si sa-i tii pe niste chestii de rontait o seara intreaga care inlcude si ora mesei mie mi-au pus capac unii, cunsocuti aici pe meleaguri straine ...ne-am mutat la casa si cateva week-end-uri la rand deci si sambata si duminica!!! s-au infiintat la noi si chiar de pe la 10 dimineata. In fine si-au luat si ei casa si a venit randul nostru sa mergem. Ne-au sunat inainte sa aducem noi niste vin de-ala de-al nostru (care era inca must) ...n-am dus, insa deja am simtit ca seara incepe prost. Facusem niste cuiburi de viespi si m-am gandit sa iau o cutie si pt acolo. Ce sa vezi? era plin de masini in fata casei asa ca mi-am lasat cuiburile in masina. Pe masa din bucatarie au tronat toata seara niste alune rancede si niste bere data cu masura, toate piperate cu o atitudine total nepotrivita din partea gazdelor asa c-am incheiat sirul vizitelor in fine. la mine cand se vine, se mananca bine. De regula pun pe masa ce e de pus si isi ia fiecare. Nu stau sa servesc pe nimeni. Si bauturile sunt la indemana si isi ia fiecare ce-i trebuie. Unoeri cate una dintre femei se-apuca sa-mi spele vasele ... 'ca-s prea multe saracutza de tine' insa le opresc apa si le-asez la loc (oricum spala sotul meu vasele dupa fiecare petrecere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Casa arata ca dupa bombardament pt ca mereu sunt si copii insa atmosfera a fost de milioane. Iar de facut curat nu ne ia mai mult de-o ora a 2-a zi cand e casa goala Deci pe undeva m-astept ca atunci cand merg la niste prieteni si e ora mesei sa nu trebuiasca sa vin cu biscuiti in geanta. Aici e un ritm de viata foarte alert, locuim destul de departe unii de altii deci nu putem sa ne intalnim la o cafea. In tara in schimb daca stiam ca vine cineva pe la mine aveam mereu sucuri, vinuri sau bere si prajituri sau pizza sau vreun gratar. Mai des primele 2. pfuu cat am scris (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:07 PM |
|