![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pun topicul asta aici pentru ca de obicei le punem musafiilor macar un biscuite la o cafea in fata.
La cine va simtiti bine si de ce cand sunteti musafiri? Ce nu va place la unele gazde? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am fost intr-o zi invitati sa luam pranzul cu niste amici (se intampla in America), eu am terminat de mancat si am observat ca toata lumea se uita la mine, si nu intelegeam de ce, apoi brusc iubitul meu imi ia farfuria din fata si o pune into the sink, si apoi ceilalti s-au relaxat, eu nu am inteles nimic din chestia asta, si m-a cam enervat ca el o face pe gazda, dar intre patru ochi, am aflat ca regula e ca fiecare invitat trebuie sa-si stranga resturile si farfuria............... asta m-a enervat la culme, pai ori sunt invitat, ori sunt la autoservire, si apoi, de ce oare se uitau la mine ciudat, de parca eu trebuia sa ghicesc regulile casei......a doua oara chiar nu am mai calcat pe acolo.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:30 PM |
|