![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pun topicul asta aici pentru ca de obicei le punem musafiilor macar un biscuite la o cafea in fata.
La cine va simtiti bine si de ce cand sunteti musafiri? Ce nu va place la unele gazde? |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu suport gazdele prea insistente. daca vreau sa servesc ceva de pe masa, iau si fara sa mi se spuna de 100 de ori. iar daca ceva nu-mi place, sau sunt deja prea plina, ma simt prost sa insiste sa iau.
cleo, vin eu la tine (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) ca-mi place felul in care ai descris gazda perfecta. acum, eu zic ca depinde si de musafrii pe care-i ai. aici e putin diferit, cleo are dreptate, ca vin de departe, nu poti sa nu pregatesti mancare. prietenii mei vin in general de la 100 km, de multe ori apar de dimineata si pleaca seara. acum, nici nu pot lasa tona de vase peste tot, ca nici nu mai am in ce sa pun mancare, la un moment dat. si, vorba lui forte, strang farfuriile murdare de pe masa si le bag in masina de spalat, ca pana stam la povesti se sapala. asta, bineinteles imi permit cu cei apropiati. iar eu cand merg la prietene, ma ofer sa le ajut sa puna/stranga masa, sa spele vase etc. daca am musafiri mai pretentiosi, las si eu vasele in chiuveta pana dupa ce pleaca. dar de obicei, ocaziile aici sunt "casual". forte, eu mai las farfuria cateva minute in fata invitatului, apoi mai intreb daca mai vor sa mai serveasca ceva si daca nu, strang farfuriile si ii anunt ca daca mai doresc mai tarziu, mai este mancare si mai pot servi. acum, nu stiu care e regula, asa fac eu. lotte, ce natie erau aia la care ai fost, ca eu n-am nimerit la nimeni sa astepte sa-mi pun singura farfuria in chiuveta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:23 PM |
|