IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Imi doresc altceva
havana
post Nov 20 2007, 12:14 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,680

Altceva ..insemnand nu doar,alt barbat ci,alta viata.
Am ales sa fie,primul si ultimul,dar intre timp m-am razgandit.

Intr-un an si jumatate am aflat ce inseamna jignirea si chiar loviturile din partea barbatului,care se presupune ca,te iubeste de nu mai poate.

Am acceptat sa fiu alaturi de el si sa-mi inchid viata din cauza geloziei lui.N-am mai avut prieteni,n-am mai iesit la o cafea,la o barfa cu o amica 1 an jumate.
Stiam doar: El,servici,casa...tot asa la nesfarsit.

Intr-o zi ne-am despartit si am plecat.Mi-a mers extrem de bine.Am inceput sa ma ingrijesc,mi-am facut prieteni,am simtit ca traiesc.

Dupa care,2 luni mai tarziu,l-am iertat si am plecat iar spre el.
Acum sunt in punctul in care : "mi-e dor de ce as putea avea...! "
Am inceput sa fiu altfel.Mi-am facut prieteni,nu-l mai las sa-mi inchida viata.M-am pus pe picioare fara ajutorul lui.Mi-am cumparat ce mi-am dorit,am achizitionat un lucru de valoare si mi-am recapatat increderea in mine.
Imi doresc sa fiu fara el si in acelasi timp,tanjesc dupa un altfel de barbat.
De cand i-am vazut lui,adevarata fata...acum mult timp am stiut ca,el nu va fi ultimul.Nu este el ceea ce-mi doresc.
As vrea sa plec,dar depind de el,sentimental.
Mi-e greu intr-un fel.Cum sa fac ?

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Fanny
post Nov 27 2007, 12:11 AM
Post #2

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Chiar si in asemenea situatii... este inselatul o solutie?
Eu cred ca, daca nu te vei trezi cu remuscari ca ti-ai inselat ,,barbatul", vei ajunge sa te lipsesti de noua cucerire.
Problema ta, Havana, este ca nu stii sa te apreciezi. Pana nu inveti sa te respecti si sa constientizezi ca meriti sa fii iubita, apreciata n-o sa-ti fie bine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
havana   Imi doresc altceva   Nov 20 2007, 12:14 PM
kary_pink   fortelady   disclaimer: cand am zis "o alta relatie...   Nov 27 2007, 12:12 AM
havana   Si acum hai sa vedeti partea cea mai ciudata in re...   Nov 27 2007, 12:31 AM
fortelady   hei, nu o lua ca pe un atac. doar te-am facut aten...   Nov 27 2007, 12:35 AM
angeldust   Forte, lasa fata in pace, sa dea vreun semn mai in...   Nov 27 2007, 09:02 AM
sweet_girl   Foarte mare dreptate au fetele..Dar problema este ...   Nov 27 2007, 12:35 PM
havana   Balanta. :nesigur: Va ascult fetele,am citit to...   Dec 1 2007, 01:51 PM
angeldust   Daca ar fi acu sa dam vina pe zodie, pot sa zic di...   Dec 1 2007, 02:10 PM
sweet_girl   Cum sa nu crezi in zodii? :nusepoate: Mai ales pe...   Dec 1 2007, 02:20 PM
havana   Eu sunt Balanta,cu Ascendent in Rac si Descendent ...   Dec 1 2007, 11:04 PM
angeldust   Si mutam discutia la astrologie? :P Ca nu prea re...   Dec 2 2007, 01:09 AM
leo   fetelor dar cum gasiti voi barbati asa incompetent...   Dec 10 2007, 01:22 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:07 PM