![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-November 07 Member No.: 2,680 ![]() |
Altceva ..insemnand nu doar,alt barbat ci,alta viata.
Am ales sa fie,primul si ultimul,dar intre timp m-am razgandit. Intr-un an si jumatate am aflat ce inseamna jignirea si chiar loviturile din partea barbatului,care se presupune ca,te iubeste de nu mai poate. Am acceptat sa fiu alaturi de el si sa-mi inchid viata din cauza geloziei lui.N-am mai avut prieteni,n-am mai iesit la o cafea,la o barfa cu o amica 1 an jumate. Stiam doar: El,servici,casa...tot asa la nesfarsit. Intr-o zi ne-am despartit si am plecat.Mi-a mers extrem de bine.Am inceput sa ma ingrijesc,mi-am facut prieteni,am simtit ca traiesc. Dupa care,2 luni mai tarziu,l-am iertat si am plecat iar spre el. Acum sunt in punctul in care : "mi-e dor de ce as putea avea...! " Am inceput sa fiu altfel.Mi-am facut prieteni,nu-l mai las sa-mi inchida viata.M-am pus pe picioare fara ajutorul lui.Mi-am cumparat ce mi-am dorit,am achizitionat un lucru de valoare si mi-am recapatat increderea in mine. Imi doresc sa fiu fara el si in acelasi timp,tanjesc dupa un altfel de barbat. De cand i-am vazut lui,adevarata fata...acum mult timp am stiut ca,el nu va fi ultimul.Nu este el ceea ce-mi doresc. As vrea sa plec,dar depind de el,sentimental. Mi-e greu intr-un fel.Cum sa fac ? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, lasa fata in pace, sa dea vreun semn mai intai ca ii pasa de fericirea ei (e.g. sa il paraseasca pe idiot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si abia mult mai apoi sa se gandeasca la fericirea sau nefericirea altora (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dar oricum, offtopic, tu ai dreptate in ce zici. Multe femei care ies din relatii in care au fost abuzate fizic sau psihic trec de la masochism in extrema cealalta. Au impresia ca daca au trecut prin multe li se cuvin mai multe, au perioade in care ura si frustrarea acumulata le orbeste si ajung sa fie ele agresorii, cele care provoaca suferinta altora. Si e o cruce mult prea grea de dus. Cu suferinta ta o tragi cum o mai tragi, chiar te atasezi de ea uneori si futangeala afectiva ti se pare bittersweet, dar suferinta cauzata altora e ca o molie care te roade incet dar sigur. Oricum, pana sa ajunga havana in punctul asta mai e mult. Ultimul lucru de care ar trebui sa se ingrijeasca acum e fericirea altora. Primul lucru e...evident..fericirea ei, care in prezent ...este dar lipseste cu desavarsire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:12 PM |
|