IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Imi doresc altceva
havana
post Nov 20 2007, 12:14 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,680

Altceva ..insemnand nu doar,alt barbat ci,alta viata.
Am ales sa fie,primul si ultimul,dar intre timp m-am razgandit.

Intr-un an si jumatate am aflat ce inseamna jignirea si chiar loviturile din partea barbatului,care se presupune ca,te iubeste de nu mai poate.

Am acceptat sa fiu alaturi de el si sa-mi inchid viata din cauza geloziei lui.N-am mai avut prieteni,n-am mai iesit la o cafea,la o barfa cu o amica 1 an jumate.
Stiam doar: El,servici,casa...tot asa la nesfarsit.

Intr-o zi ne-am despartit si am plecat.Mi-a mers extrem de bine.Am inceput sa ma ingrijesc,mi-am facut prieteni,am simtit ca traiesc.

Dupa care,2 luni mai tarziu,l-am iertat si am plecat iar spre el.
Acum sunt in punctul in care : "mi-e dor de ce as putea avea...! "
Am inceput sa fiu altfel.Mi-am facut prieteni,nu-l mai las sa-mi inchida viata.M-am pus pe picioare fara ajutorul lui.Mi-am cumparat ce mi-am dorit,am achizitionat un lucru de valoare si mi-am recapatat increderea in mine.
Imi doresc sa fiu fara el si in acelasi timp,tanjesc dupa un altfel de barbat.
De cand i-am vazut lui,adevarata fata...acum mult timp am stiut ca,el nu va fi ultimul.Nu este el ceea ce-mi doresc.
As vrea sa plec,dar depind de el,sentimental.
Mi-e greu intr-un fel.Cum sa fac ?

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Nov 27 2007, 12:35 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Foarte mare dreptate au fetele..Dar problema este ca am impresia ca Havana nici macar nu ne asculta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Btw, ce zodie esti, Havana?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
havana   Imi doresc altceva   Nov 20 2007, 12:14 PM
kary_pink  
Fanny   Chiar si in asemenea situatii... este inselatul o ...   Nov 27 2007, 12:11 AM
fortelady   disclaimer: cand am zis "o alta relatie...   Nov 27 2007, 12:12 AM
havana   Si acum hai sa vedeti partea cea mai ciudata in re...   Nov 27 2007, 12:31 AM
fortelady   hei, nu o lua ca pe un atac. doar te-am facut aten...   Nov 27 2007, 12:35 AM
angeldust   Forte, lasa fata in pace, sa dea vreun semn mai in...   Nov 27 2007, 09:02 AM
havana   Balanta. :nesigur: Va ascult fetele,am citit to...   Dec 1 2007, 01:51 PM
angeldust   Daca ar fi acu sa dam vina pe zodie, pot sa zic di...   Dec 1 2007, 02:10 PM
sweet_girl   Cum sa nu crezi in zodii? :nusepoate: Mai ales pe...   Dec 1 2007, 02:20 PM
havana   Eu sunt Balanta,cu Ascendent in Rac si Descendent ...   Dec 1 2007, 11:04 PM
angeldust   Si mutam discutia la astrologie? :P Ca nu prea re...   Dec 2 2007, 01:09 AM
leo   fetelor dar cum gasiti voi barbati asa incompetent...   Dec 10 2007, 01:22 PM
geoo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 12:12 AM