![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-November 07 Member No.: 2,680 ![]() |
Altceva ..insemnand nu doar,alt barbat ci,alta viata.
Am ales sa fie,primul si ultimul,dar intre timp m-am razgandit. Intr-un an si jumatate am aflat ce inseamna jignirea si chiar loviturile din partea barbatului,care se presupune ca,te iubeste de nu mai poate. Am acceptat sa fiu alaturi de el si sa-mi inchid viata din cauza geloziei lui.N-am mai avut prieteni,n-am mai iesit la o cafea,la o barfa cu o amica 1 an jumate. Stiam doar: El,servici,casa...tot asa la nesfarsit. Intr-o zi ne-am despartit si am plecat.Mi-a mers extrem de bine.Am inceput sa ma ingrijesc,mi-am facut prieteni,am simtit ca traiesc. Dupa care,2 luni mai tarziu,l-am iertat si am plecat iar spre el. Acum sunt in punctul in care : "mi-e dor de ce as putea avea...! " Am inceput sa fiu altfel.Mi-am facut prieteni,nu-l mai las sa-mi inchida viata.M-am pus pe picioare fara ajutorul lui.Mi-am cumparat ce mi-am dorit,am achizitionat un lucru de valoare si mi-am recapatat increderea in mine. Imi doresc sa fiu fara el si in acelasi timp,tanjesc dupa un altfel de barbat. De cand i-am vazut lui,adevarata fata...acum mult timp am stiut ca,el nu va fi ultimul.Nu este el ceea ce-mi doresc. As vrea sa plec,dar depind de el,sentimental. Mi-e greu intr-un fel.Cum sa fac ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte mare dreptate au fetele..Dar problema este ca am impresia ca Havana nici macar nu ne asculta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Btw, ce zodie esti, Havana?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:12 AM |
|