![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu fac cu mare placere prajituri,in special torturi.De toate formele,culorile,marimile.Mereu sunt laudata si mereu primesc comenzi pentru diferite ocazii festive.Insa cand am vrut sa "confectionez"unul pentru ziua fetitei mele,am intampinat numai probleme de genul:blatul s-a lasat,crema s-a prins de cratita si mirosea a afumat iar frisca desi am batut-o de mi-au sarit mie fulgii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nici cum nu statea teapana.Asa ca,spre rusinea mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am cumparat blat si crema din comert iar frisca am inlocuit-o cu o crema de ciocolata.Nu a iesit ce vroiam dar a fost ok (IMG:style_emoticons/default/smileJap.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:24 AM |
|