![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am un singur frate, putin mai mic decat mine. E tare dus cu capra la raze, dar este un scump, in linii mari.
Ne intelegem bine, acum ca am crescut, fiindca in copilarie erau razboaie in desfasurare zilnic :morideris:. De cand nu mai locuim in aceeasi casa, relatia este vizibil imbunatatita, mergem la cumparaturi impreuna, facem cate o barfa mica la o cafea, ma suna sa vorbim despre afacerea lui sau despre afacerea mea si chiar imi da idei bune uneori, ma suna sa iesim la un club cu baietii lui sau cu fetele mele, imi mai prezinta cate o gagica si-mi cere sa-mi dau cu parerea... :P incredibil de mult ne-am apropiat. Nu am sa neg faptul ca adesea mi-am dorit o sora, sau si o sora ;). Voi cum va intelegi cu fratii sau surorile voastre? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu am o sora, mai mica decit mine cu 3 ani si e plecata de 6 ani in US.Imi este tot timpul foarte dor de ea, desi sintem tot timpul pe net si simbata la telefon vorbim cite 1 ora-2.
Ne vedem o data pe an. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ne intelegem foarte bine si ne iubim foarte mult. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:40 AM |
|