![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit de soacre, de copii, de frati si surori, dar mai putin de mamele noastre.
Cum va impacati cu mama, cat de des o vedeti sau auziti? E cea mai buna prietena a voastra? Va mai scoate din sarite cateodata? Mama mea are o fire calma si este ingaduitoare, n-am auzit-o niciodata vorbind urat, nici macar "du-te dracului" nu spune. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) O iubesc din toata inima, cu toate ca, uneori, ma scoate din papuci. Dar asta e vina mea, eu sunt cea care sar in sus la cea mai mica chestie care nu-mi place. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) A fost langa mine nu numai cu o vorba buna cand am avut nevoie de ea, ii multumesc si aici pentru asta. Vorbim aproape zilnic la telefon, de vazut ne vedem mai rar (cam o data la doua saptamani), iar dupa ce am facut trierea asa ziselor prietene, ea imi este principalul confident si sfatuitor. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu am o mama extraordinara.Ea a fost intotdeauna alaturi de noi, de mine si de sora mea, ne-a inteles, ne-a ajutat, a facut totul sa avem o viata normala.Ea s-a casatorit de mica, "a fugit" cum se spune la tara cu barbatul de care s-a indragostit nebuneste si, la 19 ani m-a avut pe mine.
Tatal meu, din pacate nu a fost un om de calitate, bea, o batea, umbla cu alte femei, pleca de acasa cu saptaminile si statea pe la cite o femeie, nu aducea bani acasa, insela lumea si apoi ea platea tot pentru ca veneau oamenii la poarta, il salva din toate necazurile pe care le facea, pentru ca el intotdeauna se agata de ea. Cu toate aceste necazuri pe care le avea isi facea mereu timp pentru noi, cele 2 fete si ne povestea, ne citea, se juca cu noi, cinta cu noi, ridea cu noi.Ne cumpara mereu carti, abia asteptam Craciunul cind , sub brad gaseam teancuri de carti, ne spunea tot timpul ca viseaza ca noi sa facem o facultate, ca i-ar placea sa ne vada venind de la oras cum vede alti copii venind de la scoala... Ea a luptat singura sa ne imbrace, sa ne inveseleasca, sa ne dea tot ce aveam nevoie... A divortat dupa 25 de ani , atunci cind noi deja crescusem, fiindca a realizat ca s-a luptat degeaba, ca el nu o s-o respecte niciodata si ca nu mai poate trai asa si avea nevoie de liniste, iar noi i-am spus ca noi oricum plecam si vom locui departe de el ca sa nu ne strice si noua viata. De atunci s-a dedicat tot noua, fetelor...a stat pe linga noi, ne-a ajutat cu tot ce a putut...e cea mai buna prietena a noastra...vorbim zilnic, ne da cele mai bune sfaturi, pot discuta orice cu ea. Nu a vrut sa se mai casatoreasca desi era tinara, a zis ca vrea sa ne vada pe noi bine. Eu am fost foarte bolnava si am avut si un accident de masina anul trecut.Nu am cuvinte sa va spun cum m-a ingrijit.Dormea noaptea jos, linga patul meu si adormea cu capul pe pat, doar ca sa ma pazeasca, sa ma intoarca atunci cind aveam nevoie, sa imi ia temperatura , sa imi faca ceai sau sa imi faca masaj ca sa ma pot ridica din pat. Dar nu pot sa uit imaginea ei in seara accidentului, cind a venit la spital...o sa-mi ramina intiparita toata viata....tremura si ma pipaia prin patura sa vada daca mai sint intreaga... Munceste foarte mult, nu sta locului nici o clipa, chiar si operata de apendicita anul asta, dupa 1 luna voia sa mearga ea la magazin sa imi ia apa ca sa nu ma chinui eu.Bineinteles ca n-o lasam, ma duceam si eu cu ea...dar are un spirit de sacrificiu in ea... Si acum, din categoria amuzanta. La 55 de ani a invatat engleza ca sa poata vorbi cu ginerele ei, sotul sorei mele.Si vorbeste. Ii plac la nebunie jocurile pe calculator, cind intra acolo nu poti s-o mai scoti, ma anunta mereu cite puncte a mai facut. Am invatat-o sa trimita mail, dar nu intelege cum e cu messengerul.Daca sora mea e la serviciu si are o adresa de mail pe firma, ea ma pune sa intru pe yahoo si sa vad daca nu cumva o "gasesc pe acolo" sa vad ce mai face. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu intelege ca nu o vad decit daca e intrata pe mess. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu tine minte lucruri pe care i le-am spus cu o zi inainte, ride si zice ca nu era atenta sau a uitat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar asta e si o iubesc si sint fericita ca o am linga mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:18 PM |
|