Nov 20 2007, 12:14 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-November 07 Member No.: 2,680 |
Altceva ..insemnand nu doar,alt barbat ci,alta viata.
Am ales sa fie,primul si ultimul,dar intre timp m-am razgandit. Intr-un an si jumatate am aflat ce inseamna jignirea si chiar loviturile din partea barbatului,care se presupune ca,te iubeste de nu mai poate. Am acceptat sa fiu alaturi de el si sa-mi inchid viata din cauza geloziei lui.N-am mai avut prieteni,n-am mai iesit la o cafea,la o barfa cu o amica 1 an jumate. Stiam doar: El,servici,casa...tot asa la nesfarsit. Intr-o zi ne-am despartit si am plecat.Mi-a mers extrem de bine.Am inceput sa ma ingrijesc,mi-am facut prieteni,am simtit ca traiesc. Dupa care,2 luni mai tarziu,l-am iertat si am plecat iar spre el. Acum sunt in punctul in care : "mi-e dor de ce as putea avea...! " Am inceput sa fiu altfel.Mi-am facut prieteni,nu-l mai las sa-mi inchida viata.M-am pus pe picioare fara ajutorul lui.Mi-am cumparat ce mi-am dorit,am achizitionat un lucru de valoare si mi-am recapatat increderea in mine. Imi doresc sa fiu fara el si in acelasi timp,tanjesc dupa un altfel de barbat. De cand i-am vazut lui,adevarata fata...acum mult timp am stiut ca,el nu va fi ultimul.Nu este el ceea ce-mi doresc. As vrea sa plec,dar depind de el,sentimental. Mi-e greu intr-un fel.Cum sa fac ? |
|
|
|
![]() |
| angeldust |
Dec 1 2007, 02:10 PM
|
|
Musafir |
Daca ar fi acu sa dam vina pe zodie, pot sa zic din proprie experienta , ca reprezentata a acestei zodii enervante, ca asa sunt Balantele, nehotarate si habar nu au nici ele ce vor defapt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pacat ca nu cred in zodii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
havana Imi doresc altceva Nov 20 2007, 12:14 PM
kary_pink
fortelady disclaimer: cand am zis "o alta relatie... Nov 27 2007, 12:12 AM
havana Si acum hai sa vedeti partea cea mai ciudata in re... Nov 27 2007, 12:31 AM
fortelady hei, nu o lua ca pe un atac.
doar te-am facut aten... Nov 27 2007, 12:35 AM
angeldust Forte, lasa fata in pace, sa dea vreun semn mai in... Nov 27 2007, 09:02 AM
sweet_girl Foarte mare dreptate au fetele..Dar problema este ... Nov 27 2007, 12:35 PM
havana Balanta. :nesigur:
Va ascult fetele,am citit to... Dec 1 2007, 01:51 PM
sweet_girl Cum sa nu crezi in zodii? :nusepoate: Mai ales pe... Dec 1 2007, 02:20 PM
havana Eu sunt Balanta,cu Ascendent in Rac si Descendent ... Dec 1 2007, 11:04 PM
angeldust Si mutam discutia la astrologie? :P
Ca nu prea re... Dec 2 2007, 01:09 AM
leo fetelor dar cum gasiti voi barbati asa incompetent... Dec 10 2007, 01:22 PM
geoo
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th October 2025 - 06:10 PM |
|
|