![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se defineste prietenia in societatea de astazi? Care sunt criteriile dupa care ne alegem prietenii? Cred ca nu mi se pare doar mie ca relatiile de amicitie au devenit mai interesate ca oricand , ca oamenii sunt din ce in ce mai distanti si mai reci .
Care sunt motivele pentru care ati strica/ati stricat o relatie de prietenie? Pana in ce punct poti sa te bazezi pe o persoana in care ai mare incredere ? Pentru ca am observat in jurul meu cum foarte multi indivizi au asteptari mult prea mari de la un presupus prieten si traiesc cu impresia ca menirea lui este functioneze pe post de alter ego imbunatatit al carui singur scop in viata e sa le asculte si sa le rezolve problemele. Ce asteptati voi si ce sunteti dispusi sa dati intr-o astfel de relatie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
"intr-o prietenie dau totul. si-n viata. astept acelasi lucru. cred ca d-aia nu prea am prieteni."
Tsunami ti-am mai zis eu pe un alt forum .... gand la gand ;) .... Si eu dau totul si de-aia cand omul nu e de calitate la un moment dat are impresia ca i se cuvine "totul" fara a face nici un efort sa dea ..... anul trecut am pus punct la 2 asa zise "prietenii" cu niste familii pe care le-am cunoscut aici in CA. Si sincer nu-mi lipsesc nici ct negru sub unghie. Avem cu cine face o petrecere sau cu cine merge la un gratar .... oricum prietenii nostri stiu ca suntem dintr-o bucata ( pe noi se poate conta oricand dar trebuie sa respecti ceea ce primesti) si mai stiu ca ulciorul merge la apa de cateva ori apoi se sparge .... gafele se iarta intre prieteni dar cand se repeta de prea multe ori .... inseamna ca e ceva defect undeva .... :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:48 AM |
|