![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inafara de mancarea din comert ce sfaturi mai aveti in ceea ce priveste alimentatia pisicilor?
Eu imi aduc aminte ca am vazut la tv o doamna in varsta foarte bine care-i dadea pisicii ei batrane smantana lichida amestecata cu un ou (sau numai galbenusul) pentru o blana frumoasa si lucioasa. Pisica arata grozav, mai ales cand ma gandesc ca avea vreo 12-13 ani. Eu voi incerca sa-i pun un galbenus in niste lapte pentru pisici. Ce retete-minune stiti voi? Le mai faceti si voi de mancare? Ce? |
|
|
![]() |
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i127.photobucket.com/albums/p136/camaromaria/Michisor3.jpg) Michişor a mea va face în 18 februarie 21 de ani.
Îi dau brânză de vaci (NUMAI proaspătă o mănâncă), ouşor gălbenuş, cărniţă de pui legume fierte şi crude - ea cere când mănânc eu şi mănâncă şi ea şi are o blăniţă deasă superbă! Este singura pisică din cele 3 pe care le am, care mănâncă mămăligă CU MUJDEI! Ea cere! Numai biscuiţii (cronţănelele) i le cumpăr cele mai mărunte pentru că nu mai are niciun dinte sau măsea. Păpuşica mănâncă la fel ca Michişor, că aşa a văzut ea că se face. Cipi este din cauza bolii la dieta sa, numai anumită hrană. Greu tare, dar pot fi biscuiţii fetelor pe jos, el ştie că nu îi fac bine! Îmi cere şi îi dau separat biscuiţii lui sau zarzavaturi fierte, pasate şi cu hrană la plic, tot pentru regimul renal. Dar dacă le-am amestecat, nu mai vrea nimic! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:43 PM |
|