![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/photos/articole/Poalelungisimintescurta25102007EDITF.jpg)
Merita citit: Ati patit-o si voi? Pentru ca mie mi s-a intimplat. Si nu o data. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poale lungi si minte scurta? |
|
|
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Maat si Forte. Mare dreptate are autoarea, asta este si motivul pentru care prefer pantalonii atunci cand sunt all by myself, sa scap de problemele cauzate de fusta. De ce trebuie noi sa patimim din cauza mintilor scurte care cred ca a avea fusta lunga, straie de calugarita si parul prins, sa nu cumva sa fluture reprezinta definitia seriozitatii? Unde scrie ca daca esti doamna n-ai voie sa te rasfeti, sa te simti sexy, sa ai grija de tine?
Pana s-or mai trezi unii la realitate, eu tot pe pantaloni mizez, iar fusta o iau in cazuri sigure: fie merg cu masina mica, fie cu uomul mieu de mana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:16 AM |
|