![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inafara de mancarea din comert ce sfaturi mai aveti in ceea ce priveste alimentatia pisicilor?
Eu imi aduc aminte ca am vazut la tv o doamna in varsta foarte bine care-i dadea pisicii ei batrane smantana lichida amestecata cu un ou (sau numai galbenusul) pentru o blana frumoasa si lucioasa. Pisica arata grozav, mai ales cand ma gandesc ca avea vreo 12-13 ani. Eu voi incerca sa-i pun un galbenus in niste lapte pentru pisici. Ce retete-minune stiti voi? Le mai faceti si voi de mancare? Ce? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu acum nu m-oi apuca sa-i fac ei mancare si din mancarea noastra nu-i dau ca-i condimentata si de-asta neindicata pentru stomacul pisicilor. Cu smantana ma gandesc la lactoza (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , majoritatea pisicilor n-o tolereaza, de-aia laptele pentru ele este cu lactoza mult redusa. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu i-am dat prima data ceva cu carne (parca de pui) pentru pui de pisica, nu i-a placut. Apoi a urmat peste , pe asta l-a terminat, in seara asta incerc sa-i dau terina cu carne de vita, tot pentru pui. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:09 PM |
|