![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Frederic Beigbeder scria:
"Toata problema dragostei mi se pare a fi aceasta: pt a fi fericit, ai nevoie de siguranta, in timp ce pt a fi indragostit ai nevoie de nesiguranta. Fericirea se bazeaza pe incredere, pe cand dragostea cere indoiala si neliniste. Pe scurt, CASATORIA a fost-in mare- creata ca sa te faca fericit, nu ca sa ramai indragostit. Trebuie sa te hotarasti: ori traiesti cu cineva, ori il doresti. Nu poti dori ce ai, e impotriva naturii." care este parerea voastra despre "casatorie"? este necesara? nu este? exista cineva care sa nu-si doreasca sa se casatoreasca cu persoana pt care simte, la un moment dat, ca este si cerul si soarele si aerul si intreg universul lui. si fara de care simte ca nu poate respira? haideti sa vorbim despre casatorie... de ce ne dorim sa ne casatorim si de ce nu... si ce aduce casatoria in viata fiecaruia dintre noi? in plus fata de relatia in care cei doi stau impreuna... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-am simtit cu musca pe caciula asa ca va raspund eu din Middle earth :P ....
nu pretind ca am casnicia perfecta, asa ceva nu exista! dar am gasit un om bun cu care sa impart si bunele si relele vietii ... am gasit un prieten si un partener cam asa cum mi-as fi dorit, hibe avem toti asa ca ar fi absurb sa-i pretindem celuilalt perfectiune. parerea mea este ca atunci cand iti gasesti perechea dpdv sentimental esti implinit si-atunci prea putin conteaza ca sunteti voi si nu mai esti tu (nu stiu cine a stabilit asta ca eu nu-mi simt personalitatea stirbita cu nimic). Cred ca sunt multe alte provocari in viata si mai cred ca e un firesc care trebuie urmat ... scoala, cariera casatorie copii ... drumul va fi diferit pt fiecare pt ca avem personalitati diferite si traim intamplari diferite .... depinde de noi cum ne traim viata .... daca va imaginati ca dupa 10 ani de casatorie arat ca o gospodina din caricaturi, cu capot, batic, grasa si amestecand cu oala in lingura va inselati .... am multe preocupari numai ale mele si multe altele ale noastre asa ca azi ma declar multumita de viata mea (si ma rog zilnic sa fie si maine la fel de bine cum a fost astazi) Avem o fetita de 6 ani la care ne uitam cateodata pierduti (nu-i tocmai termenul potrivit) si nu ne vine sa credem ca este "produsul" dragostei noastre .... asa ca fetelor daca gasiti omul potrivit o sa vedeti ca toate temerile voastre vor dispare. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:24 PM |
|