![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiecare avem langa pat o noptiera sau o masuta......eu am o masuta pe care am o carte,o vaza micuta care cand si cand are flori,un cd player cu casti si o lumanare parfumata pe care o aprind pana ma ia somnul(nu-mi place intunericul) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) .......voi ce tineti langa pat?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
eu nu am chiar o noptiera, am un dulap de inaltimea unei mese cu o oglinda mare (imi scapa cum ii spune). am pe el parfumuri, suportul pt sepci cu sepci cu tot, un goblen micut pe care l-am facut pe la 5-6 ani, servetele umede pentru copii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) farduri (pe care le folosesc din an in paste), "borcanul" cu bijoux-uri, un portfard plin cu oje (in cele mai stroboscopice culori), carte de vise (in caz ca ma trezesc sa nu cumva sa uit ce-am visat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ), o crema de maini, ipod-ul cu tot cu boxe, pusculita (IMG:style_emoticons/default/greedy.gif) , o bila pe care i-o arunc pe jos lui phil ca sa nu ma mai pupe pana adorm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , botelcuta cu apa si cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ah! prinsa de oglinda, am o iconita pe care am primit-o de la prietena mea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:40 AM |
|