![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 17-February 06 Member No.: 229 ![]() |
Vreau sa-mi iau o placa si nu prea stiu de care! Am inteles ca cele de la Reminghton ar fi bune, voi ce credeti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
8102 si 8203 se pot folosi si pe par umed din cate citesc eu pe net. Stilista mea are tot S1031 si ea o foloseste si la par lung si este ok. Mie personal, placa lata mi se pare cam greu de folosit. E mult mai mare. Daca ai parul filat nu prea ai cum sa-l prinzi intre placi. De breton ce sa maivorbim. Eu tot pro slim sunt! Sarumana. De o saptamana ma tot abtin sa imi cumpar placa, ca sa vad ce parere ai si tu, dupa ce le-ai folosit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca o sa ma aleg cu un 8102, in weekendul asta. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sarumana. De o saptamana ma tot abtin sa imi cumpar placa, ca sa vad ce parere ai si tu, dupa ce le-ai folosit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca o sa ma aleg cu un 8102, in weekendul asta. Am inteles ca are aburi sau ceva de genul de poate fi folosit pe parul ud. Mie personal nu-mi surade ideea, nu stiu de ce. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 12:24 AM |
|