![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am citit undeva printr-un topic tot aici la voi despre marirea cupei la sutien prin sport. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-am permis sa deschid alt topic separat deoarece acolo unde am citit era vorba despre dieta Montignac. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Deci, se poate sa maresti cupa la sutien prin exercitii la sala? M-ar interesa, intrucat presupun ca si aspectul va fi mai placut, respectiv vor fi mai ridicati, etc. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) PS: am uitat sa pun un n la "prin" in titlu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rog frumos de tot un moderator sa-l puna. Multumeeeeeeeeesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teoretic da, insa nu cu rezultate spectaculoase. Exercitiile intaresc muschii din spatele glandelor mamare si fac sinii sa arate mai ridicati, plus ca previn lasarea lor in cazul unui bust mai generos (pe termen lung si cu multa perseverenta).
Sint recomandate exercitiile cu greutati: bratele in lateral (sa faca unghi drept cu corpul, adica din fata trupul sa para un T), apoi le aduci in fata la nivelul cosului pieptului. Aceste exercitii nu presupun neaparat mersul la sala, pot fi facute foarte bine si de-acasa, iar daca nu ai greutati poti folosi doua sticle de 2 l pline cu apa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:53 AM |
|