Dec 7 2007, 04:17 PM

| 
	|
| 

make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819  | 

Am citit undeva printr-un topic tot aici la voi despre marirea cupei la sutien prin sport.  (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)  Mi-am permis sa deschid alt topic separat deoarece acolo unde am citit era vorba despre dieta Montignac. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)   

Deci, se poate sa maresti cupa la sutien prin exercitii la sala? M-ar interesa, intrucat presupun ca si aspectul va fi mai placut, respectiv vor fi mai ridicati, etc. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) PS: am uitat sa pun un n la "prin" in titlu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rog frumos de tot un moderator sa-l puna. Multumeeeeeeeeesc!  | 

| 

| 
	|
![]()  | 

| angeldust | 

Dec 7 2007, 06:11 PM

| 

| 

Musafir  | 

Eu stiam ca sanul e in mare parte tesut adipos iar prin sport , daca insisti pe muschiul ala, tesutul scade in dimensiune, nu creste.  

Initial se obtine un efect de intarire si tonifiere care da senzatia de san mai plin. Uitati-va la tipele care fac fitness sau sport de performanta. Toate au sani aproape inexistenti.  | 

| 

| 
	|
 Bia   Marirea numarului cupei la sutien prin sport   Dec 7 2007, 04:17 PM

Maàt   Teoretic da, insa nu cu rezultate spectaculoase. E...   Dec 7 2007, 04:23 PM

Bia   
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 02:18 PM | 
|    
 |