![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
deja daca e de luat pastile eu zic pas. in trecutul nu foarte indepartat sufeream de insomnii (din alea urate de tot) si dupa ce am trecut pe la o armata de medici care m-au sedat cu xanax pana ajunsesem o leguma am zis pas si am oprit orice medicatie (calmante, sedative etc). dupa cateva luni de chin (ca xanaxul e al naiba de scos din tine, si la fel si somniferele cand le iei cu pumnul ani de zile) brusc au disparut. nu am schimbat nimic din ritmul de viata (ba mai mult, mi-am incarcat si mai tare programul) - doar ca acum in general (stiu eu, poate sa pierd o noapte la 2-3 luni) am un somn din ala sanatos, de taran (pun capul pe perna si am adormit; dorm cam in orice conditii daca imi e somn- in tren, autobuz, avion, masina, paturi de hotel, pe jos chiar... ) chiar daca destul de usor (aud zgomotele din jur in unele nopti, dar dimineata ma trezesc odihnita). despre atacurile de cord... niciodata nu mi-am pus problema, pt ca am inima sanatoasa din testele facute pana acuma.
cat despre stresatul inutil e un pic cam greu- ca am o gramada de chestii pe cap si cand mi-e lumea mai draga mai apare cate ceva. o sa incerc sa merg la un psiholog desi nu prea am incredere in persoane de genul asta (cunosc cativa si nu mi-au facut o impresie buna...); de povestit viata mea in amanunt unui strain.... sorry, da asta chiar nu as face-o (ca presupun ca o sa se apuce sa imi puna tot felul de intrebari) - cu atat mai putin cu cat nici macar la biserica nu am facut-o si nici nu o sa o fac. asa ca chiar nu vad cum ar putea sa ma ajute |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:10 AM |
|