![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel, pai eu CONSTIENTIZEZ ca am un atac de panica. ca nu am nimic de care sa imi fie frica, si ca e o reactie tembela a corpului meu si ca il pot controla. dar asta nu le impiedica sa apara (asta e problema mea).
am vazut cum se manifesta la altii (am cautat pe net ca de un an de zile am tot avut timp) si nu pot sa zic ca sunt aceleasi simptome. seamana- dar altceva nu are ce sa fie, sunt sanatoasa tun in rest. merci mult de ajutor :-* :-* [edit] pai daca vreau sa vorbesc, vorbesc cu amicii mei sau cu ai mei acasa... si in general sunt foarte logica in ce gandesc si ce fac (defect profesional) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:52 PM |
|