![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-November 07 Member No.: 2,680 ![]() |
Altceva ..insemnand nu doar,alt barbat ci,alta viata.
Am ales sa fie,primul si ultimul,dar intre timp m-am razgandit. Intr-un an si jumatate am aflat ce inseamna jignirea si chiar loviturile din partea barbatului,care se presupune ca,te iubeste de nu mai poate. Am acceptat sa fiu alaturi de el si sa-mi inchid viata din cauza geloziei lui.N-am mai avut prieteni,n-am mai iesit la o cafea,la o barfa cu o amica 1 an jumate. Stiam doar: El,servici,casa...tot asa la nesfarsit. Intr-o zi ne-am despartit si am plecat.Mi-a mers extrem de bine.Am inceput sa ma ingrijesc,mi-am facut prieteni,am simtit ca traiesc. Dupa care,2 luni mai tarziu,l-am iertat si am plecat iar spre el. Acum sunt in punctul in care : "mi-e dor de ce as putea avea...! " Am inceput sa fiu altfel.Mi-am facut prieteni,nu-l mai las sa-mi inchida viata.M-am pus pe picioare fara ajutorul lui.Mi-am cumparat ce mi-am dorit,am achizitionat un lucru de valoare si mi-am recapatat increderea in mine. Imi doresc sa fiu fara el si in acelasi timp,tanjesc dupa un altfel de barbat. De cand i-am vazut lui,adevarata fata...acum mult timp am stiut ca,el nu va fi ultimul.Nu este el ceea ce-mi doresc. As vrea sa plec,dar depind de el,sentimental. Mi-e greu intr-un fel.Cum sa fac ? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mutam discutia la astrologie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca nu prea reflecta titlul cu "Imi doresc altceva" ... ca din umilele mele cunostinte, zodia nu ti-o poti schimba oricat de mult ti-ai dori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
fetelor dar cum gasiti voi barbati asa incompetenti care va verifca notele de pe hartii, cand plecati, cand veniti, cu ce plecati? ca toate va plangeti.
eu nu am treaba cu gelozia, dar just in case stiu fiecare pas pe care il face partenera mea fara sa o deranjeze nimic. controlez tot: telefon, messenger, orice lucrul scris la calculator si multe altele fara sa o incomodez. nu ii inteleg pe altii de ce se comporta asa. de la mine partenera are libertate deplina. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
de la mine partenera are libertate deplina. Lesa-i lunga dar tot lesa ramane!!!! CUM naiba zici ca nu esti gelos SI ARE LIBERTATE DEPLINA cand tu ii adulmeci orice miscare???????!!!! A nu fi gelos inseamna a AVEA INCREDERE in partener destul de mult incat sa te poti bucura de toata fiinta lui si atat de putina incat orice modificare in comportament sa poata fi sesizata!!!! Daca tu stai in garda MEREU, gata sa ataci, nu faci decat sa strici orice urma de iubire adevarata sau de incredere!!! Parerea mea! Iubeste-o, respecta-i intimitatea si ai incredere; atitudinea de "caine pazind turma de oi" nu face decat sa o impinga sa nu mai aiba EA increrere in tine, si de aici sa-si gaseasca linistea langa unul care nu-i face lesa dupa "naravul feminin"! Stau si ma intreb .... daca ea ar sti cat de controlate ii sunt toate miscarile, s-ar mai simti iubita? This post has been edited by geoo: Dec 10 2007, 02:08 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:19 PM |
|