![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu zic ca e util sa avem o baza de data si nu la santate ci aici la noi la trupa de obsedate.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
TIMISOARA Domnul doctor Darie -il gasim la Policlinica Doctor Catu Policlinica Dr. Citu Bd. V. Babes, Nr. 27 Tel: 0256 494619l De dansul am auzit numai cuvinte de lauda. Doamna doctor Petrescu 0723 334 073 cabinet: 452 311 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mi l-a recomandat cineva pe Dr. Iacobescu Rares(Bucuresti) de la centrul medical Vademecum, dar dupa un search pe google n-am gasit nimic:-s A auzit cineva ceva despre?E mai bun ca Ioan Nedelcu?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,584 ![]() |
Mi l-a recomandat cineva pe Dr. Iacobescu Rares(Bucuresti) de la centrul medical Vademecum, dar dupa un search pe google n-am gasit nimic:-s A auzit cineva ceva despre?E mai bun ca Ioan Nedelcu? daca dr Iacobescu Rares de la vademecum este aceiasi persoana cu dr Iacobescu Rares, dermato-venerice de la sanador, atunci ti-l recomand cu draga inima. e o persoana incantatoare si un doctor formidabil! foarte modern, are obiceiul de a tine pasul cu noutatile medicale.. eu personal am fost pacienta dumnealui, de asemenea toate cunostintele mele.. a reusit intotdeauna sa ne vindece toate suferintele, sa reuseasca acolo unde altii nici nu indrazneau sa aprofundeze.. iti doresc succes, si iti vand un pont.. dr. Iacobescu e in plus tanar si...deosebit de sexi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mi l-a recomandat cineva pe Dr. Iacobescu Rares(Bucuresti) de la centrul medical Vademecum, dar dupa un search pe google n-am gasit nimic:-s A auzit cineva ceva despre?E mai bun ca Ioan Nedelcu? I plus, pt problema ta probabil el ti-ar recomanda cu totul si cu totul altceva, bineanteles personalizat.. unei prietene de-a mea, i-a prescris injectii cu hormoni, spre exemplu iar acum e o superba; alteia dupa analizele corespunzatoare,...dar ce sa o mai lungesc? tu du-te la dumnealui, iti va face ceva analize si apoi va face ce va crede el de cuvvinta; tu trebuie doar sa te supui tratamentului ce iti va prescrie si vei fi satisfacuta. iti garantez! succes! |
|
|
pacientul |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca dr Iacobescu Rares de la vademecum este aceiasi persoana cu dr Iacobescu Rares, dermato-venerice de la sanador, atunci ti-l recomand cu draga inima. e o persoana incantatoare si un doctor formidabil! foarte modern, are obiceiul de a tine pasul cu noutatile medicale.. eu personal am fost pacienta dumnealui, de asemenea toate cunostintele mele.. a reusit intotdeauna sa ne vindece toate suferintele, sa reuseasca acolo unde altii nici nu indrazneau sa aprofundeze.. iti doresc succes, si iti vand un pont.. dr. Iacobescu e in plus tanar si...deosebit de sexi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) I plus, pt problema ta probabil el ti-ar recomanda cu totul si cu totul altceva, bineanteles personalizat.. unei prietene de-a mea, i-a prescris injectii cu hormoni, spre exemplu iar acum e o superba; alteia dupa analizele corespunzatoare,...dar ce sa o mai lungesc? tu du-te la dumnealui, iti va face ceva analize si apoi va face ce va crede el de cuvvinta; tu trebuie doar sa te supui tratamentului ce iti va prescrie si vei fi satisfacuta. iti garantez! succes! Probabil acest post este scris de doctorul Iacobescu sau de un prieten. Am fost si eu la el acum cateva saptamani in urma recomandarilor de aici. S-a comportat oribil era foarte grabit,vorbeste repede si nu apuci sa intelegi mai nimic,nu te lasa sa-ti expui motivele despre ceea ce crezi ca ai.Am plecat cu o impresie proasta despre el.Mai ales ca mergand la Sanador ar fi trebuit din bun simt sa se comporte in concordanta cu banii pe care i-am platit.Cat despre faptul ca este "deosebit de sexi".....................????????????? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:34 PM |
|