IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Convertor de marimi pantofi/imbracaminte/lenjerie in alte state/zone., Care sunt masurile exacte la pantofi/imbracaminte/lenjerie
Bia
post Dec 13 2007, 03:21 AM
Post #1

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mai fetelor, am o reala problema. Vreau sa-mi comand o pereche de cizme chiar doua... problema e ca toatge convertoarele de marimi EU -> US de pe net se pat cap in cap. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu port 37 dar dupa capul lor (al convertoarelor), imi iese ba 5.5, ba 6 (asta am intalnit-o si in tabelasul agendutei de la revista Glamour), am mai citit pe niste forumuri unde fetele ziceau ca pentru 37 corespunde 7. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu innebunesc daca nu aflu corect care e. Intr-o saptamana de cand m-am hotarat si ma chinui sa gasesc numarul potrivit s-a si epuizat o anume nuanta si nr de pe site.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

La imbracaminte e usor. Ca ai intre atatia inci si atatia inci pe site. Transformi din cm in inci si gata. Acolo n-am avut never prtobleme... Dar ce te faci cu incaltamintea... Si in vara am vrut sa-mi iau sandalute dar tot asa... nu-mi stiu marimea. Si tooot la chilotei si sutiene am ramas (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Bia   Convertor de marimi pantofi/imbracaminte/lenjerie in alte state/zone.   Dec 13 2007, 03:21 AM
Maàt   Bebe Maria e in State. Cleo in Canada... cred ca a...   Dec 13 2007, 03:35 AM
Bia  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 09:02 PM