IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Convertor de marimi pantofi/imbracaminte/lenjerie in alte state/zone., Care sunt masurile exacte la pantofi/imbracaminte/lenjerie
Bia
post Dec 13 2007, 03:21 AM
Post #1

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mai fetelor, am o reala problema. Vreau sa-mi comand o pereche de cizme chiar doua... problema e ca toatge convertoarele de marimi EU -> US de pe net se pat cap in cap. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu port 37 dar dupa capul lor (al convertoarelor), imi iese ba 5.5, ba 6 (asta am intalnit-o si in tabelasul agendutei de la revista Glamour), am mai citit pe niste forumuri unde fetele ziceau ca pentru 37 corespunde 7. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu innebunesc daca nu aflu corect care e. Intr-o saptamana de cand m-am hotarat si ma chinui sa gasesc numarul potrivit s-a si epuizat o anume nuanta si nr de pe site.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

La imbracaminte e usor. Ca ai intre atatia inci si atatia inci pe site. Transformi din cm in inci si gata. Acolo n-am avut never prtobleme... Dar ce te faci cu incaltamintea... Si in vara am vrut sa-mi iau sandalute dar tot asa... nu-mi stiu marimea. Si tooot la chilotei si sutiene am ramas (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Dec 14 2007, 02:00 PM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Multumesc mult, Bebe. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) M-ai ajutat enorm.

PS pentru Divi: (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) daca-ti iei pantaloni cu talie inalta si ai mai putin de 61 (mai putin de 24 inci) in talie trebuie sa fi atenta la marime sau sa ii duci la croitor. XS-ul la ei are in talie 23.5 - 24.5 si in solduri 34 -35. Astea pentru taller than 5'4'' (5 feet and 4 inches) adica minim 1.63 m.

Vezi ca tabelul la haine difera de ala la lenjerie un pic. Sa nu te incurci ca si eu mi-am gresit niste marimi la inceput. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Bia   Convertor de marimi pantofi/imbracaminte/lenjerie in alte state/zone.   Dec 13 2007, 03:21 AM
Maàt   Bebe Maria e in State. Cleo in Canada... cred ca a...   Dec 13 2007, 03:35 AM
Bia  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 06:14 AM