![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai fetelor, am o reala problema. Vreau sa-mi comand o pereche de cizme chiar doua... problema e ca toatge convertoarele de marimi EU -> US de pe net se pat cap in cap. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu port 37 dar dupa capul lor (al convertoarelor), imi iese ba 5.5, ba 6 (asta am intalnit-o si in tabelasul agendutei de la revista Glamour), am mai citit pe niste forumuri unde fetele ziceau ca pentru 37 corespunde 7. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu innebunesc daca nu aflu corect care e. Intr-o saptamana de cand m-am hotarat si ma chinui sa gasesc numarul potrivit s-a si epuizat o anume nuanta si nr de pe site.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
La imbracaminte e usor. Ca ai intre atatia inci si atatia inci pe site. Transformi din cm in inci si gata. Acolo n-am avut never prtobleme... Dar ce te faci cu incaltamintea... Si in vara am vrut sa-mi iau sandalute dar tot asa... nu-mi stiu marimea. Si tooot la chilotei si sutiene am ramas (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc mult, Bebe. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) M-ai ajutat enorm.
PS pentru Divi: (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) daca-ti iei pantaloni cu talie inalta si ai mai putin de 61 (mai putin de 24 inci) in talie trebuie sa fi atenta la marime sau sa ii duci la croitor. XS-ul la ei are in talie 23.5 - 24.5 si in solduri 34 -35. Astea pentru taller than 5'4'' (5 feet and 4 inches) adica minim 1.63 m. Vezi ca tabelul la haine difera de ala la lenjerie un pic. Sa nu te incurci ca si eu mi-am gresit niste marimi la inceput. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:14 AM |
|