IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!
Diana.
post Sep 10 2007, 02:04 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Montignacele cu ceva vechime se cunosc deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aici se pot prezenta cele care vor sa ne impartaseasca soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Matra
post Dec 14 2007, 07:19 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,774

Avand in vedere ca de curand mi-am facut curaj sa devin activa si sa incerc sa particip si eu la discutiile de pe forum m-am gandit ca ar fi bine sa ma prezit.
Am 28 de ani, 1,70 inaltime si aproape 60 de kg ...stiu nu pare o greutate mare, dar cand majoritatea se dispun pe burtica solduri, fese si picioare nu arata tocmai placut. Am avut probleme cu greutatea de cand ma stiu, am tot fluctuat la diverse kg. Cel mai mult am avut 65 acum doua veri cand m-am ingrasat 7 kg in 3 saptamani in vacanta si nu prea reusesc sa scap de ele. Am reusit sa scap de aprope 6 in vara pentru ca aveam nunta si vroiam sa fiu supla ca mireasa, dar m-am cam chinuit un an cu mancarea controlata si pilates de 3 ori pe saptamana. Am slabit foate greu. Dupa momentul nunta cand aveam vreo 56 jumate am pus constant kilograme inapoi pana acum la 59 si jumate. Problema e ca am si cu cine semana tata fiind mai mult decat bine facut.
M agandesc ca faptul ca slabesc foarte greu poate fi si un efect secundar al anticonceptionalelor pe care le iau de trei ani. Inainte sa iau pilule faceam un pic foamea si slabeam. Sau o fi varsata, m-am mai maturizat si eu! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Foarte slaba eu nu am fost niciodata ca regula, singurele momente de manechin le-am avut pe fondul unor perioade mai grele in care am avut probleme personale si am fost fosrte suparata si am slabit pe fond nervos pana la 54 de kg de picau toate hainele de pe mine. Dar parca nu prea vreau sa slabesc asa.
Asa cum am mai spus am incercat de cateva ori sa tin Monti am inceput regimul dar am clacat in maxim 10 zile cu ceva dulce. Acum ca vin si sarbatorile nu imi fac mari iluzii ca ma voi tine de Monti, sper doar sa nu mai pun kilograme si sa pot sa ma obisnuiesc treptatat cu respectarea regulilor de baza.
Cam asta ar fi despre mine, sper ca ma primiti in grupul vostru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!   Sep 10 2007, 02:04 AM
Irinam   Va multumesc ca mati primit in grupul vostru.   Sep 12 2007, 05:39 PM
Elysee   Buna la toti! Sunt Elysee,am 25ani,am fost cas...   Sep 15 2007, 09:13 PM
Maàt   Elysee, bine ai venit la noi. Citeste neaparat ce ...   Sep 15 2007, 09:19 PM
irinica   Elysee, bine ai venit!!! Trebuie neapa...   Sep 15 2007, 09:56 PM
Elysee   Merci mult la toti,as dori sa pot citi intai o cat...   Sep 15 2007, 11:18 PM
Elysee  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 02:23 PM