![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ce parere aveti de unghiile false aplicate profesionist?! Am vazut de curand la o cunostinta care le are de un an si e foarte incantata, mi-a spart toate paradigmele cum ca ar cade sau s-ar rupe....ce mai, mi-am facut si eu programare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul e ca si eu mi-as fi pus unghii false daca nu le-as fi avut natural rezistente pentru a fi lungi. M-am obisnuit atat de tare sa fie lungi incat acum, daca mi se rup doua unghii si le tai, simt ca nu mai pot sa ma scarpin, tastez greu, zici ca-mi lipseste cine stie ce organ vital (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie imi pare rau ca nu se mai vad pozele lui Geo, chiar as fi fost curioasa sa le zaresc, ale biei si pe ale ingerasului le-am zarit, arata f misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unghia mea ati vazut-o pe topicul cu oja rosie, o sa postez pe undeva si manechiura mea french, cand m-oi satura de asta rosie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 10:11 AM |
|