![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urmatorul cadou o sa-l fac unei bune prietene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , la sfarsitul lunii. Am luat deja o camasa de noapte din bumbac alb, cu maneci lungi si cu dantela din bumbac sus, frumoasa tare. Asta pentru ca ea poarta numai camasi de noapte, pijama deloc.
Ieri am auzit-o ca vrea sa-si ia neaparat iar parfumul rosu de la D&G, deci adaug si parfumelul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu m-am ocupat de cadourile de Mos Nicolae si de Craciun inca din noiembrie! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De revelion plec in Austria si am zis sa fie salariul cat se poate de intact, asa ca toate cadourile le-am rezolvat cu salariul din noiembrie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sotului o masina de tuns. Parul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mamei i-am luat o crema de maini care ii place ei f m si o cutie de bomboane. Tatei un hanorac si o sticla de whisky Soacrei o crema de fata anti-age Socrului un hanorac si o carte Cumnatei pijamale Fratelui un hanorac Prietenei fratelui o brosa si cercei Cred ca i-am rezolvat pe toti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sper sa le placa cadourile. Toti ma intreaba ce-mi doresc si, pt prima data, nu-mi doresc nimic. Toate dorintele mele sunt legate de shopingul in Austria, de parca acolo ar fi raiul magazinelor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:45 PM |
|