![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urmatorul cadou o sa-l fac unei bune prietene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , la sfarsitul lunii. Am luat deja o camasa de noapte din bumbac alb, cu maneci lungi si cu dantela din bumbac sus, frumoasa tare. Asta pentru ca ea poarta numai camasi de noapte, pijama deloc.
Ieri am auzit-o ca vrea sa-si ia neaparat iar parfumul rosu de la D&G, deci adaug si parfumelul. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu i-am rezolvat in felul urmator (o parte, alea de la parfumerie, trebuie sa le mai cumpar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ):
prietena 1: prosop de la o firma cu numele ei, are un cap dulce de fetita si numele cu pricina brodat pe el prietena 2: rimel Inimitable mama: DVD-uri, stergar de bucatarie de Craciun, carpa de latex de curatat sticla si oglinzi tata: CD-uri si-un gel de dus copilu': trei CD-uri cu politica interna, cea externa, religie si mitologie (sunt facute foarte bine, redau deloc plictisitor materia asta uscata) Mr. kalua: o carte matusa: rimel Inimitable, stergar de bucatarie de Craciun soacra + barbat'su, socru + prietena (ambele perechi au zis ca nu vor nimic): cate o sticla de Nero d'Avola invelita intr-un stergar de bucatarie pe care e brodat un Mos Craciun sau un brad de Craciun nepoata-mea: o geanta considerata fitoasa (mie nu-mi prea place, dar macar mi se pare practica) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 11:37 AM |
|