![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Urmatorul cadou o sa-l fac unei bune prietene (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , la sfarsitul lunii. Am luat deja o camasa de noapte din bumbac alb, cu maneci lungi si cu dantela din bumbac sus, frumoasa tare. Asta pentru ca ea poarta numai camasi de noapte, pijama deloc.
Ieri am auzit-o ca vrea sa-si ia neaparat iar parfumul rosu de la D&G, deci adaug si parfumelul. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nimphe.. ce lista!
eu cred ca am gasit ceva pentru frate'miu.. bine ca am numai unul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . voiam sa ii iau un parfum, da' cand colo, sticloantza pe jumatate. stiu ca ala ii placea, dar n-are rost sa ii iau la fel.. inca mai are. prietena.. i-am luat un colier cu un trandafiras finut si o maimutzica in care poate sa puna o poza. e funny mie.. nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mama.. probabil niste bomboane si ceva mai sic.. sa vedem daca gasesc tata.. un whisky cred ca o sa ii iau si eu. mai vedem. .. frate'miu si-a tras prietena de vreo 2 saptamani, credeti ca ar fi cazul sa ii iau (eu) ceva? m-am intalnit de vreo 3-4 ori cu ea.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:32 AM |
|