![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur detineti si voi nu stiu cate carti de bucate dar de consultat consultati numai cateva (sau una) cand e vorba de ceva.
Care sunt cartile voastre de bucate in care va uitati regulat, in care sunt retete care va reusesc din prima, intr-un cuvant carti de bucate care merita sa fie cumparate? Dintre cele romanesti mie imi place foarte mult "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" a lui Radu Anton Roman. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Avem si noi valori autohtone.Multe dintre ele sunt chiar printre noi,doamne si domni cu inima mare si maini de aur ,care cu multa migala,imaginatie si talent ne ofera (prin poze si retete publicate) posibilitatea de a iesi din monotonia culinara care se intinde in tot mai multe case.
In "Practic in bucatarie"nu gasesti fite si ifose si nici retete complicate si scumpe,ingrediente despre care tu,ca om de rand,nu ai auzit .Tot respectul!Mai ales ca la realizarea revistei participa toti cei care au ceva de aratat si de impartasit. Cat despre cartea lui Radu Anton Roman.....BRAVO!!!!!!! Pacat ca nu e la fel de cunoscuta ca si alte carti de bucate. Nu este o reclama.Vreau numai sa arat ca mai exista ceva bun si pe piata romaneasca (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:50 AM |
|