![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur detineti si voi nu stiu cate carti de bucate dar de consultat consultati numai cateva (sau una) cand e vorba de ceva.
Care sunt cartile voastre de bucate in care va uitati regulat, in care sunt retete care va reusesc din prima, intr-un cuvant carti de bucate care merita sa fie cumparate? Dintre cele romanesti mie imi place foarte mult "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" a lui Radu Anton Roman. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
"Practic in bucatarie" nu-mi place pentru ca pozele arata groaznic, iar eu nu concep sa mananc ceva care nu arata bine, asa ca nu ma imbie cu nimic preparatele. In al doilea rand, sunt multe retete "economice" mai exotice pentru mine decat orice bucatarie fusion, eu una n-as manca maioneza de pufuleti, tort de arpacas si alte ingeniozitati autohtone, iar numai cand aud de margarina, vegeta si granule de soia mi se face rau.
Mai iau "Good Food", unde pozele sunt ok, dar retetele prost traduse si cu niste perle de te ingrozesti, unde mai pui ca toate retetele contin neaparat rucola, lime, foie gras, caviar si muschi de caprioara, ca de, altfel nu se poate... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am cartile lui Jamie Oliver, Radu Anton Roman, una de pe vremea bunicii si o groaza de carti de bucate, in special cu retete chinezesti, indiene si italienesti pe care nu prea le-am folosit, adunate de pe net. De obicei folosesc documentatia scrisa pentru prajituri, ca la mancaruri ma mai descurc si ochiometric (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:42 AM |
|