![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Pe mine ma intriga faptul ca fetele si baietii din ziua de azi se considera 'mai la moda' daca fac acest pas mult mai devreme decat ar fi normal.Nu numai ca o fac,dar cred ca ati auzit de exemplu de cazul 'Motru' foarte mediatizat anul trecut,in care o fetita de 12 ani facea filme cu bulinuta rosie si le mai si vindea sa castige si ea un ban 'cinstit si neimpozabil'.Cum varsta legata a majoratului in Romania este varsta de 18 ani,mie mi se pare corect si normal ca acest pas sa se faca la aceasta varsta,si in cunostinta de cauza.Atunci s-ar evita probabil o multime de neplaceri..
|
|
|
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ppfff...deci nu prea ai cum sa ascunzi de mama ta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
mai...nu stiu...incerca sa discuti cu ea....poate o mai inmoi cumva.... chiar o crezi in stare sa te dea afara din casa? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nush ce sa-ti mai zic...la mine nu s-a ivit problema asta...pt ca mama nu m-a intrebat niciodata direct daca am facut-o....odata pe sor-mea...apoi si-a dat ea seama singurica....si acum nu mai e nici o problema...pot discuta cu ea dar cand am avut unele restrictii din partea ei..am infruntat-o si am facut cum am crezut eu.nu spun sa faci la fel...doamne fereste nu vreau sa ajungi pe drumuri din cauza mea.tu stii ce fel de persoana e si de ce e capabila.discuta cu ea pt inceput...fa-o sa realizeze cumva ca esti femeie de acum....ai si tu nevoi... medicul ala....e si medicul mamei tale? si daca mama ta nu intra in cabinet cu tine...adu-i aminte medicului de confidentialitatea pe care o datoreaza pacinetului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:53 PM |
|