IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Virginitatea
La ce varsta ati avut prima experienta sexuala?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 159
Guests cannot vote 
blondina
post Jan 18 2006, 07:36 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Pe mine ma intriga faptul ca fetele si baietii din ziua de azi se considera 'mai la moda' daca fac acest pas mult mai devreme decat ar fi normal.Nu numai ca o fac,dar cred ca ati auzit de exemplu de cazul 'Motru' foarte mediatizat anul trecut,in care o fetita de 12 ani facea filme cu bulinuta rosie si le mai si vindea sa castige si ea un ban 'cinstit si neimpozabil'.Cum varsta legata a majoratului in Romania este varsta de 18 ani,mie mi se pare corect si normal ca acest pas sa se faca la aceasta varsta,si in cunostinta de cauza.Atunci s-ar evita probabil o multime de neplaceri..
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
rozy
post Dec 18 2007, 11:39 PM
Post #2

Musafir

ppfff...deci nu prea ai cum sa ascunzi de mama ta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
mai...nu stiu...incerca sa discuti cu ea....poate o mai inmoi cumva....
chiar o crezi in stare sa te dea afara din casa? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
nush ce sa-ti mai zic...la mine nu s-a ivit problema asta...pt ca mama nu m-a intrebat niciodata direct daca am facut-o....odata pe sor-mea...apoi si-a dat ea seama singurica....si acum nu mai e nici o problema...pot discuta cu ea
dar cand am avut unele restrictii din partea ei..am infruntat-o si am facut cum am crezut eu.nu spun sa faci la fel...doamne fereste nu vreau sa ajungi pe drumuri din cauza mea.tu stii ce fel de persoana e si de ce e capabila.discuta cu ea pt inceput...fa-o sa realizeze cumva ca esti femeie de acum....ai si tu nevoi...
medicul ala....e si medicul mamei tale? si daca mama ta nu intra in cabinet cu tine...adu-i aminte medicului de confidentialitatea pe care o datoreaza pacinetului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
afobia
post Dec 18 2007, 11:45 PM
Post #3

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

QUOTE(rozy @ Dec 19 2007, 12:39 AM) *
ppfff...deci nu prea ai cum sa ascunzi de mama ta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
mai...nu stiu...incerca sa discuti cu ea....poate o mai inmoi cumva....
chiar o crezi in stare sa te dea afara din casa? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
nush ce sa-ti mai zic...la mine nu s-a ivit problema asta...pt ca mama nu m-a intrebat niciodata direct daca am facut-o....odata pe sor-mea...apoi si-a dat ea seama singurica....si acum nu mai e nici o problema...pot discuta cu ea
dar cand am avut unele restrictii din partea ei..am infruntat-o si am facut cum am crezut eu.nu spun sa faci la fel...doamne fereste nu vreau sa ajungi pe drumuri din cauza mea.tu stii ce fel de persoana e si de ce e capabila.discuta cu ea pt inceput...fa-o sa realizeze cumva ca esti femeie de acum....ai si tu nevoi...
medicul ala....e si medicul mamei tale? si daca mama ta nu intra in cabinet cu tine...adu-i aminte medicului de confidentialitatea pe care o datoreaza pacinetului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

rozy , oare ma insel cand gandesc ca poate ei ii pare rau ca s a casatorit virgina si incearca sa mi manipuleze viata .. ? din nush ce motiv ? ai mei oricum .. nici nu dau senzatia de iubire .. sunt reci unul fatza d celalalt .. parca nici nu ar trai impreuna si n ar forma o familie .. si totusi , ea continua sa mi dicteze totul in viata

QUOTE(afobia @ Dec 19 2007, 12:43 AM) *
rozy , oare ma insel cand gandesc ca poate ei ii pare rau ca s a casatorit virgina si incearca sa mi manipuleze viata .. ? din nush ce motiv ? ai mei oricum .. nici nu dau senzatia de iubire .. sunt reci unul fatza d celalalt .. parca nici nu ar trai impreuna si n ar forma o familie .. si totusi , ea continua sa mi dicteze totul in viata

relatia dintre ai mei e ceva gen .. amandoi sunt plecati d dim pana seara , nici unul nu stie d celalalt .. ce sa mai zic de mine .. cica sunt de capul meu , dar in esenta , nu prea .. tata intradevar lucreaza , dar mama n are nici o treaba .. doar ea stie ce si cum ..

+Quote Post
geoo
post Dec 19 2007, 12:01 AM
Post #4

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Offf.....copil! M-am gandit mult la ce iti pot spune .... si e greu sa te lupti cu niste persoane extremiste! In primul rand in ceea ce te priveste: nu te considera o ciudatenie ... nu e nici exagerat ca esti virgina, nici capat de tara daca nu vei mai fi!!! Asta e un echilibru psihic CARE TE PRIVESTE!!! Decizia DOAR TU TREBUIE SA O IEI! Nu mama ta, nu tatal tau, nu iubitul tau! DOAR tu stii cand esti pregatita si daca vrei sa faci pasul!!!

Doar oamenii extremisti (ca parintii tai) te pot judeca aspru; dar e infinit mai important sa ai tu echilibru decat sa faci pe plac celor de langa tine si sa cedezi psihic!!! Nu vei fi considerata o c***a daca hotarasti ca e cazul sa faci pasul inainte de casatorie! Personal sunt de aceeasi parere cu Rozy! E important sa incerci sa cunosti persoana pe care o alegi pt restul vietii din TOATE punctele de vedere; pt ca nu e o surpriza sa-ti spun ca planul intim face MUUUUUULT!!!

Tu o cunosti cel mai bine pe mama ta! Incearca sa vorbesti cu ea, sa o dai exemplu negativ pentru o viata pe care nu ti-o doresti! Nu negocia cu ea virginitatea ta! Cere-ti doar dreptul la independenta!!

As vrea sa te pot ajuta mai mult....

+Quote Post

Posts in this topic
blondina   Virginitatea   Jan 18 2006, 07:36 PM
Meg   Re: Virginitatea   Jan 18 2006, 07:41 PM
blondina   Re: Virginitatea   Jan 18 2006, 07:44 PM
Meg   Re: Virginitatea   Jan 18 2006, 07:49 PM
blondina   Re: Virginitatea   Jan 18 2006, 07:58 PM
Meg   Re: Virginitatea   Jan 18 2006, 08:03 PM
blondina   Re: Virginitatea   Jan 18 2006, 08:05 PM
singer  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:25 PM