![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-as marita prin Caribic sau pe vreo insula in Oceanul Indian la tarmul marii, numai el si eu. Probabil in alb, dar nu in rochie de mireasa.
Cand m-as intoarce acasa as face o petrecere fara fite numai cu rudele si prietenii foarte apropiati. Voi? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mie imi place mult rochia!
Este foarte finuta si distinsa si iti va sta bine in ea cu siguranta!!! Cred ca merge bine cu ceva la gat.... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie imi place rochia. Tocmai faptul ca are cristale imi place mult. Si e draguta si crapatura. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu vreau o rochie care sa vina in partea de jos cam ca cea din November Rain (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/November-rain-dress.jpg) numai ca din organza alba, tiul si voal. Vreau sa fie mai de zana asa. Partea de jos sa fie ampla, fluffy asa, de voal, organza si saten. Iar partea de sus sa nu aiba maneci ci sa fie taiat drept si pe corset din-ala push-up cu cristale aplicate dar din voal. Doar partea de pe sani sa fie opaca. Trena sa fie din tiul si voal pe care sunt aplicate flori de voal (ca un fel de crini facuti voal) care sa se regaseasca si pe corset si partea de jos a rochiei. Sper sa gasesc o astfel de rochie sau macar sa inteleaga modelul cel ce mi-o face. Nu stiu sa explic prea bine, nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O desenez mai bine, cu detalii cu tot si scanez si v-o arat, daca vreti. Sper sa-mi iasa. Si sper ca ma marit si eu pana in 24 de ani. A se citi ca fac casting pentru sotul ideal. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:57 PM |
|