![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Pe mine ma intriga faptul ca fetele si baietii din ziua de azi se considera 'mai la moda' daca fac acest pas mult mai devreme decat ar fi normal.Nu numai ca o fac,dar cred ca ati auzit de exemplu de cazul 'Motru' foarte mediatizat anul trecut,in care o fetita de 12 ani facea filme cu bulinuta rosie si le mai si vindea sa castige si ea un ban 'cinstit si neimpozabil'.Cum varsta legata a majoratului in Romania este varsta de 18 ani,mie mi se pare corect si normal ca acest pas sa se faca la aceasta varsta,si in cunostinta de cauza.Atunci s-ar evita probabil o multime de neplaceri..
|
|
|
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitarile mele, Afobia! Te admir pentru ca ai avut curajul sa o infrunti pe mama ta si ca nu ai lasat-o sa nu te lase sa-i vorbesti.
E un prim pas extraordinar. Stii ce trebuie sa faci acum, dupa parerea mea? Sa continui cu acest subiect si sa-l deschizi de cate ori poti, sa repeti ce i-ai spus prima data de n ori, sa o saturi de aceeasi poveste, exact asa cum te terorizeaza si ea cu mersul la ginecolog din 3 in 3 luni. Trebuie sa fii perseverenta si sa o manipulezi, pentru ca alta scapare de centura de castitate nu ai. Nu vei putea obtine totul dintr-o data, fii sigura, insa uite ce zic eu. Data viitoare cand vrea sa te duca la medic, spune-i ca te vei duce la medic insa faptul ca-ti cere prea des un control te face sa crezi ca nu are incredere in propria ei fica. O sa-ti spuna ca ai ceva de acuns. Ii spui ca inseamna ca nu are incredere in copilul ei. Asta sa-ti fie singurul argument. Spune-i ca si intr-un caine crezi ca are incredere mai mare decat in ea. fa-o sa se simta prost pentru felul in care te trateaza, facand comparatii dure. Asadar, spune-i apoi ca mergi cu placere la ginecolog, dar nu cand vrea ea, ci cand vrei tu. Stabileste sa mergeti la 6 luni, nu la 3 luni... iar in timpul castigat poti sa tatonezi iarasi subiectul, sa-i spui iarasi care sunt aspiratiile tale. Pana la urma trebuie sa clacheze. Si inca ceva. Incearca sa fii virgina la controlul de 6 luni, ca sa vada ca e ok... pana in punctul asta ai castigat un an de zile, ai timp sa bati terenul, pana atunci poti cunoaste si un baiat care sa te merite, pentru ca esti o fata foarte frumusica si e pacat sa-i respingi pe toti. Incearca sa cunosti incet incet un baiat, ia lucrurile usor si cu tact. Inca ceva: daca il castigi pe unul dintre parinti de partea ta, deja ai facut un pas foarte important. Iti scriu eu mai tarziu, ca acum trebuie sa plec, insa nu ezita sa intrebi sau sa ne spui ce te macina, sunt niste fete minunate aici si foarte saritoare, sigur vei gasi puterea sa mergi mai departe. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:49 AM |
|