![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o problema cu desertul de Craciun: fac un fel de briosa de ciocolata. Farfuria este alba, pe ea pun un sos de fructe de padure (rosu), tortuletul cu pricina si mai trebuie sa pun undeva, cumva, frisca batuta si niste inghetata de vanilie.
M-am gandit sa pun tortuletul mai pe mijlocul farfuriei, frisca si inghetata lateral pe-o parte, iar pe cealalta parte sa fac niste modele albe (din ciocolata alba) in sos. Dar foarte incantata nu-s de ideea mea, poate aveti voi altele, mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Farfuria e rotunda ? Ma gandeam ca ar merge mai bine o farfurie ovala sau dreptunghiulara, oricum prajiturica sa nu fie chiar in mijloc; sau poti sa pui ori frisca ori inghetata deasupra tortuletului (eventual cu o frunza de menta), iar restul alaturi. Mie-mi plac mult aranjamentele simple de tot, farfuria mai mare, cateva picaturi de sos, prajiturica si inghetata la o oarecare distanta si ori o frunzulita de menta, ori un praf de cacao. Ar trebui sa gasesc niste poze, ca nu stiu daca se intelege ceva. Trebuie neaparat sa fie si inghetata si frisca ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:04 AM |
|