![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Am o problema cu desertul de Craciun: fac un fel de briosa de ciocolata. Farfuria este alba, pe ea pun un sos de fructe de padure (rosu), tortuletul cu pricina si mai trebuie sa pun undeva, cumva, frisca batuta si niste inghetata de vanilie.
M-am gandit sa pun tortuletul mai pe mijlocul farfuriei, frisca si inghetata lateral pe-o parte, iar pe cealalta parte sa fac niste modele albe (din ciocolata alba) in sos. Dar foarte incantata nu-s de ideea mea, poate aveti voi altele, mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Trebuie inghetata si frisca si nu prea putin din amandoua, deci nu pot pune una dintre ele ca mot. Problema mea e ca sunt 3 chestii de pus pe farfurie, dintre care tortuletul e cea mai mare. Inghetata si frisca vor avea cam acelasi volum. Oglinda de fructe de padure e numai pentru aspect. Pe tortulet o sa pun cate-o fructa de padure rosie intreaga si-o frunza de Melissa officinalis.
Farfuriile sunt rotunde. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 04:33 AM |
|