| kalua | 
			
			  Dec 20 2007, 01:41 PM
			
				 Post
					#1
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Am o problema cu desertul de Craciun: fac un fel de briosa de ciocolata. Farfuria este alba, pe ea pun un sos de fructe de padure (rosu), tortuletul cu pricina si mai trebuie sa pun undeva, cumva, frisca batuta si niste inghetata de vanilie. 
			
			
					
		M-am gandit sa pun tortuletul mai pe mijlocul farfuriei, frisca si inghetata lateral pe-o parte, iar pe cealalta parte sa fac niste modele albe (din ciocolata alba) in sos. Dar foarte incantata nu-s de ideea mea, poate aveti voi altele, mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
![]()  | 
	
| kalua | 
			
			  Dec 20 2007, 02:53 PM
			
				 Post
					#2
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Trebuie inghetata si frisca si nu prea putin din amandoua, deci nu pot pune una dintre ele ca mot. Problema mea e ca sunt 3 chestii de pus pe farfurie, dintre care tortuletul e cea mai mare. Inghetata si frisca vor avea cam acelasi volum. Oglinda de fructe de padure e numai pentru aspect. Pe tortulet o sa pun cate-o fructa de padure rosie intreaga si-o frunza de Melissa officinalis. 
			
			
					
		Farfuriile sunt rotunde.  | 
	
| 
			
			 | 
	|
 kalua   Aranjatul bucatelor pe farfurie   Dec 20 2007, 01:41 PM
 
 asgaard   Farfuria e rotunda ? Ma gandeam ca ar merge mai bi...   Dec 20 2007, 02:33 PM
 
 asgaard   Atunci aranjate toate trei pe mijlocul farfuriei, ...   Dec 20 2007, 03:37 PM
 
 Cleo   tortuletul in mijloc, 2 guguloaie de frisca si res...   Dec 20 2007, 07:21 PM
 
 kalua   Omul le planuieste, Dumnezeu le carmuieste :D , as...   Dec 29 2007, 02:08 PM![]() ![]()  | 
	
| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 10:14 AM | 
|    
 |