IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Aranjatul bucatelor pe farfurie, Decoratii culinare
kalua
post Dec 20 2007, 01:41 PM
Post #1





Musafir






Am o problema cu desertul de Craciun: fac un fel de briosa de ciocolata. Farfuria este alba, pe ea pun un sos de fructe de padure (rosu), tortuletul cu pricina si mai trebuie sa pun undeva, cumva, frisca batuta si niste inghetata de vanilie.
M-am gandit sa pun tortuletul mai pe mijlocul farfuriei, frisca si inghetata lateral pe-o parte, iar pe cealalta parte sa fac niste modele albe (din ciocolata alba) in sos. Dar foarte incantata nu-s de ideea mea, poate aveti voi altele, mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
kalua
post Dec 20 2007, 02:53 PM
Post #2





Musafir






Trebuie inghetata si frisca si nu prea putin din amandoua, deci nu pot pune una dintre ele ca mot. Problema mea e ca sunt 3 chestii de pus pe farfurie, dintre care tortuletul e cea mai mare. Inghetata si frisca vor avea cam acelasi volum. Oglinda de fructe de padure e numai pentru aspect. Pe tortulet o sa pun cate-o fructa de padure rosie intreaga si-o frunza de Melissa officinalis.
Farfuriile sunt rotunde.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 04:33 AM