| kalua | 
			
			  Dec 20 2007, 01:41 PM
			
				 Post
					#1
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Am o problema cu desertul de Craciun: fac un fel de briosa de ciocolata. Farfuria este alba, pe ea pun un sos de fructe de padure (rosu), tortuletul cu pricina si mai trebuie sa pun undeva, cumva, frisca batuta si niste inghetata de vanilie. 
			
			
					
		M-am gandit sa pun tortuletul mai pe mijlocul farfuriei, frisca si inghetata lateral pe-o parte, iar pe cealalta parte sa fac niste modele albe (din ciocolata alba) in sos. Dar foarte incantata nu-s de ideea mea, poate aveti voi altele, mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
![]()  | 
	
			
			  Dec 20 2007, 03:37 PM
			
				 Post
					#2
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670  | 
       
			
			 
				Atunci aranjate toate trei pe mijlocul farfuriei, fara sa se atinga intre ele, daca tortuletul e mai mare n-o sa fie din cale-afara de simetric, deci numai bine. Poate aruncate pe marginea farfuriei 2-3 fructe de padure sau frunzulite, tot ca sa nu fie prea simetric.
				
				
				
			 
			
			
					
		 | 
	
| 
			
			 | 
	|
 kalua   Aranjatul bucatelor pe farfurie   Dec 20 2007, 01:41 PM
 
 asgaard   Farfuria e rotunda ? Ma gandeam ca ar merge mai bi...   Dec 20 2007, 02:33 PM
 
 kalua   Trebuie inghetata si frisca si nu prea putin din a...   Dec 20 2007, 02:53 PM
 
 Cleo   tortuletul in mijloc, 2 guguloaie de frisca si res...   Dec 20 2007, 07:21 PM
 
 kalua   Omul le planuieste, Dumnezeu le carmuieste :D , as...   Dec 29 2007, 02:08 PM![]() ![]()  | 
	
| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 04:15 AM | 
|    
 |