![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Pe mine ma intriga faptul ca fetele si baietii din ziua de azi se considera 'mai la moda' daca fac acest pas mult mai devreme decat ar fi normal.Nu numai ca o fac,dar cred ca ati auzit de exemplu de cazul 'Motru' foarte mediatizat anul trecut,in care o fetita de 12 ani facea filme cu bulinuta rosie si le mai si vindea sa castige si ea un ban 'cinstit si neimpozabil'.Cum varsta legata a majoratului in Romania este varsta de 18 ani,mie mi se pare corect si normal ca acest pas sa se faca la aceasta varsta,si in cunostinta de cauza.Atunci s-ar evita probabil o multime de neplaceri..
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce ma bucur, Afobia, ca te vad in sfarsit putin mai fericita si deschisa. Eu n-am apucat sa mai postez deoarece am fost plecata. Sunt sigura ca in cele din urma va intelege si tatal tau si ca totul se va termina cu bine. Pana atunci insa trebuie sa iti iei o doza maxima de pozitivitate si mai mult decat orice sa crezi cu nesimtire in visele tale. Tinteste luna, daca nu o nimeresti cu siguranta vei nimeri printre stele!. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Nu uita, suntem alaturi de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 03:05 AM |
|