![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Am o problema cu desertul de Craciun: fac un fel de briosa de ciocolata. Farfuria este alba, pe ea pun un sos de fructe de padure (rosu), tortuletul cu pricina si mai trebuie sa pun undeva, cumva, frisca batuta si niste inghetata de vanilie.
M-am gandit sa pun tortuletul mai pe mijlocul farfuriei, frisca si inghetata lateral pe-o parte, iar pe cealalta parte sa fac niste modele albe (din ciocolata alba) in sos. Dar foarte incantata nu-s de ideea mea, poate aveti voi altele, mai bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tortuletul in mijloc, 2 guguloaie de frisca si respectiv inghetata pe margine, apropiate una de alta, in rest pe marginea tortuletului as pune sos rosu roata cam 1,5-2 cm si eventual sa-l tulburi cu o dunguta de sos alb, daca tii neaparat sa-l adaugi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:55 AM |
|