![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine ma duc la control intrucat am un chist care ma tot sacaie in regiunea axilara, foarte aproape de san.
A mai avut cineva? Mi-ar (ne-ar) fi de folos experienta altora. Constat cu surprindere ca, desi il am de ceva ani, imi e relativ teama de controlul de maine.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 18-December 07 Member No.: 2,858 ![]() |
Kaula, e cam ciudat pentru ca nu am nici un alt simptom. Am ajuns sa fac aceste investigatii la gineco datorita faptului ca acuzam o durere inghinala care se prelungeste pe picior pina la genunchi(pe partea interioara a coapsei). In acelasi timp, vena safena e vizibila din loc in loc pe sub piele si m-a dus cu gindul la ceva probleme legate de vene. Dr generalist, o tipa tare draguta, mi-a indicat o ecografie Dopller, analize de singe si acest consult gineco. Din tot ce am citit si am fost intrebata referitor la simptome nu reclam nimic, exceptie facind durerile din prima si eventual a doua zi de menstruatie... care am inteles ca sint normale pina la un punct.... altfel absolut nimic. Pe de alta parte, ecografia e facuta de vestitul Dr. Herghelegiu despre care am auzit numai si numai de bine, iar medic gineco Dna Dr. Damian. Dar sigur ca e o idee foarte buna sa mai cer si alta parere. Cred ca si ideea lui dr_wise cu endocrinologul este foarte buna si voi incerca si aceasta varianta. Multumesc tare mult pentru sfaturi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 11:35 AM |
|