![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ooooo!!! super fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
da' nu punem si link la retete? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Of, fara suparare , admir : imaginatia, talentul, rabdarea de a dichisi torturi complicate DAR papusa aia infipta mi se pare ....creepy. Daca era din ceva comestibil as fi inteles dar ....parul ala de papusa asezat asa de aproape de frisca...nu stiu, e o combinatie care nu-mi surade. Sa nu te superi teo, chiar apreciez efortul, personal nu ma pricep la astfel de torturi. In prima faza am explodat cant am citit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .De aceea am lasat sa treaca un timp pana sa iti raspund.Nu intelege gresit.Nu ma deranjeaza criticile.Sincer cred ca trebuie sa inveti din ele.Ceea ce m-a aprins a fost cuvantul "creepy"care pentru mine are conotatii serioase si de speriat.Poate nu asta a fost intentia ta (sigur!!!)dar mie nu mi-a cazut prea bine.Probabil ca o alta formulare ar fi fost mai potrivita intr-un topic gastronomic. Cat despre aranjamente,si la cofetarii se folosesc ornamente de plastic,flori naturale,fundite,pene,frunze....etc. Cine se scuza se acuza,stiu.Dar asta e.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:42 PM |
|