IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Plansul
diana_2007
post Feb 10 2007, 04:58 PM
Post #1

Musafir

Hi fetelor (si baietilor). Am o problema. In ultimul timp ma simt foarte rau din cauza unor probleme si plang foarte mult. Am auzit ca prea mult stres, plans, griji afecteaza inima. Este adevarat? Va rog sa imi raspundeti
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cindy
post Dec 23 2007, 01:09 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Splendora...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) daca putem sa te ajutam cu ceva, nu ezita sa apelezi..cu un sfat ceva, o vorba buna sau macar sa te descarci tu..
Si eu am momente cand sunt deprimata, dar orice se intampla incerc sa rezolv intr-un fel sau altul si imi mentin macar o doza de optimism..Si eu am probleme si cumulate imi par cateodata un dead end, dar trec tot timpul mai bine sau mai rau peste ele. In legatura cu plansul, eu nici nu mai pot sa plang, poate doar cateva lacrimi ratacite.
Cat despre tine, daca pot sa te ajut cu ceva.....(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
diana_2007   Plansul   Feb 10 2007, 04:58 PM
kalua   Plansul este numai o reactie, cauta cauza si comba...   Feb 10 2007, 05:17 PM
divi2007   depinde cati ani ai daca esti tinerica nu iti afec...   Feb 23 2007, 12:50 PM
Angerona   si cu depresia nu prea e de gluma...fiind o boala ...   Feb 23 2007, 01:19 PM
anne_06  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th September 2025 - 11:31 PM