![]() |
![]() |
diana_2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hi fetelor (si baietilor). Am o problema. In ultimul timp ma simt foarte rau din cauza unor probleme si plang foarte mult. Am auzit ca prea mult stres, plans, griji afecteaza inima. Este adevarat? Va rog sa imi raspundeti
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Splendora...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) daca putem sa te ajutam cu ceva, nu ezita sa apelezi..cu un sfat ceva, o vorba buna sau macar sa te descarci tu..
Si eu am momente cand sunt deprimata, dar orice se intampla incerc sa rezolv intr-un fel sau altul si imi mentin macar o doza de optimism..Si eu am probleme si cumulate imi par cateodata un dead end, dar trec tot timpul mai bine sau mai rau peste ele. In legatura cu plansul, eu nici nu mai pot sa plang, poate doar cateva lacrimi ratacite. Cat despre tine, daca pot sa te ajut cu ceva.....(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2025 - 11:31 PM |
|