IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Da, Mos Craciun exista!
Diana.
post Dec 22 2007, 01:10 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artdamoscraciunexista_400.jpeg)
Imi aduc aminte de ziua in care o fetita mi-a spus ca nu exista Mos Craciun. I-am raspuns ca poate pentru ea, ca Mosul vine doar la copiii cuminti si care cred din tot sufletul in el.
Am plans si am intrebat-o pe mama, cu lacrimi in ochi si vocea tremuranda, cum poate spune cineva ca Mos Craciun nu exista?!
Da, Mos Craciun exista!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
lxn
post Dec 23 2007, 11:21 PM
Post #2

Musafir

Eee, Maat, asa-mi spuneau si mie copiii la scoala, ca mosul nu exista, si le spuneam hotarata ca asa ceva nu se poate. Imi spunea chiar o prietena ca l-a vazut pe tatal ei punandu-i cadourile sub brad si i-am spus ca, mai mult ca sigur, mosul avea foarte multa treaba si i-a dat lui cadourile sa i le puna.
Toate astea pana intr-un an, cand, tot cerandu-i eu cu vehementa mosului o casa barbie, pe care, evident, nu si-o putea permite, mi-a spus mama ca mosul sunt de fapt... ei. Si asa m-am pus pe un plans, cu sughituri, mai ca nu puteam respira.
Acum stiu insa ca mosul exista, ca mosul exista pentru cei care sunt inca niste copii frumosi. Sa crezi in mosul esti un miracol pe care copilul din tine nu trebuie sa te lasa sa-l pierzi!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 09:54 PM