![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ooooo!!! super fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
da' nu punem si link la retete? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am gasit reteta in carticica mea de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o sa o scriu la retete zilele astea.
am gresit la decupat ...si-n poza lor asa arata fursecul ca in poza a 2-a insa eu alte forme n-am (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
cami777 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am gasit reteta in carticica mea de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o sa o scriu la retete zilele astea. am gresit la decupat ...si-n poza lor asa arata fursecul ca in poza a 2-a insa eu alte forme n-am (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cleo, daca tu ai reusit cu manutele tale sa fabrici astfel de BUNATATI, esti cea mai TARE. SINCER! Ce altceva putea sa imbogateasca bucataria de Craciun mai mult decat cozonacii care s-au incapatanat sa-ti creasca pana la a iesi din tavi si fursecurile...toate ochioase, una si una...arata ca un camp inflorit. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Te felicit si sunt convinsa ca familia ta a fost foarte fericita gustand din bucatele tale de Craciun. Esti o gospodina desavarsita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:15 PM |
|