![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 24-December 07 Member No.: 2,890 ![]() |
bine v-am gasit!
sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat pentru ca sunt disperata! am un motanel in varsta de vreo 4luni, adoptat de pe strada in septembrie, care musca si zgarie de imi vine sa o iau la fuga cand il vad. problema e ca nu o face in joaca. pur si simplu sta cuminte la mine in brate, sau ascuns sub pat, si deodata sare pe mine si incepe sa muste si sa zgarie. si abia il pot lua de pe mine. in seara asta m-a zgariat pe frunte, si trebuie sa recunosc ca acum sunt chiar speriata. cu toate astea eu il iubesc foarte mult, e unul dintre cei mai frumosi si mai destepti pisoi pe care i-am vazut, asa ca am o mare rugaminte: daca stie cineva vreo metoda de a-l imblanzi sau macar cauza acestui comportament ajutati-ma cu un sfat. multumesc mult! |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e ideea de "jet de apa sub presiune pe Sfintele Mustati" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu neaparat de ideea de apa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
e foarte buna ideea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as aplica-o si eu da' momentan ma lupt cu altceva, minounatu' meu de cand avem aspirator nou (pe langa toate schimbarile din casa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) face pishi pe unde apuca. pishi, nu marcat. si e foarte "nevinovat". imi vine sa-l strang de gat, pute a pipi de motan (si doamneeeee cum pute) prin toata casa |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:11 PM |
|