![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu ma imbrac mai mult sport,dar am si prietene care in permanenta se imbraca elegant,la 4 ace.
Mie imi place sa ma simt confortabil.Nu suport sa imi pun pantofi cu toc cui cand merg la piata de ex. Ma imbrac elegant doar de ocazii speciale.,in rest jeansi,un top.. :P |
|
|
![]() |
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmm, daca ar fi sa judec cupa ce port in momentul asta; adica;
jeansi jerpeliti (din fabrica nu din cauza mea), un hanorack barbatesc si cam labartat pe care scrie "firetrap", cisme stil gheata .... nu pot spune elegant/sport sau casual;pot spune "mi se falfaie style" daca insa ma dezbrac de astea si raman la cei mai superbi g-strings din colectia mea marca "la pela" si in maieutul transparent asortat, rosu cu negru si visiniu, fundite desuete- o splendoare! si daca mai tin cont si de manechiura cu visiniu.... imi schimba parerea admirativ si ma simt feminina. toate pana ajung la sosete; negre, banale, URATEEEEEEEE asa arat eu in momentul asta; "bisexual" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:02 PM |
|